Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A nagy ruha kérés és Kykky vs. OPERA! x"D

2011.11.30

Hmmm. hol is kezdjem? Talán köszönnöm kéne. Hali! ^^

Nos, már egy hónapja megy a vita a ballagási ruhán. Aki csak pár bejegyzést is átfutott a blogban, sejtheti, hogy az osztálytársnőim nem szeretik az egyszerű dolgokat. Persze ebből következik, hogy egy szimpla fekete szoknya-fehér blúz párosítás nekik nem bejövős. Mini, koktél ruhák, észveszejtő színek és formák, merész ötletek sorozata bombázza a Facebookon a zárt 8.b osztály nevezetű csoportot. Természetesen én most sem hazudtoltam meg önmagamat, hisz ezt a képet tettem fel. Én szívesen ballagnék ebben *-* -->  

Milyen vagány lenne már VK-s ruhában ott állni és kornyikálni a Ballag már a vén diákot. :D 

Nah, de végül ma összehívtak egy szülői értekezletet, hogy jó lenne már eldönteni mi legyen. Persze a szülők között sem volt semmi féle megegyezés, és végül nem sikerült kompromisszumot kötni. Szal az lett a vége hosszas huza-vona után, hogy mindenki azt vesz fel, amit akar. Ami nagyon rossz ötlet! A "gráciák" koktélruhában fognak villogni, és olyan fullos sminkben, hogy nem tudja majd az odasereglő nép, hogy cirkuszban van, vagy ballagáson. Meg hogy néz az ki, hogy az Ások szép, egyenruhában mi meg mint egy csürhe össze-vissza, ki ilyenben, ki olyanban fogunk állni a suli mögött. Meg ugye nem mindenki pénztárcája (és anyja xD) engedi meg, hogy efféle flinci-flanci rucikat húzzanak magukra így aztán egyesek rosszul fogják magukat érezni. Meg ugye a testalkat sem egyezik khm.. 

ÉÉéés ha már testalkat, akkor az idegösszeroppanás! Ugyan is sikerült kihúznom annak az egyetlen egy embernek a nevét, akit tényleg utálok és megvetek, ráadásul ő az egyetlen ember a világon, aki olyannyira ki tud hozni a sodromból, hogy arról jobb nem is beszélni miket követnék el, ha nem vigyáznék... Szóval életem eddigi 8 iskolás éve alatt soha nem sikerült egyetlen normálisabb embert sem kihúznom. Ez az év volt a reményem, egy apró fénysugár, de ez is elveszett a sötétségben. Tiszta ideg voltam emiatt -.-" 

De egyébként tegnap felhőtlenül jó kedvemben voltam. Kornyikáltam, röhögtem és folyamatosan szófosásom volt. x"D Kykky előjött és MUHAHAHAHAHAAAA!

És ha már Kykky! *bevillanás.. X")" Akkor ének óra! Ma kikönyörögtük, hogy ne írjunk Bartók Béla életútjából és műveiből, de /sztem szimplán szopatásként és büntetésként/ meg kellett néznünk a Kék szakállú herceg vára c. operát. Hátöhh... Ehhez én túlságosan is kultúrálatlan vagyok azt hiszem... ^^" Bár lelkesen tettem az agyam, mintha fhú de figyelnék, és mennyire érdekelne! Ami a tanároknál nagyon imponál. Szimpla poker face némi értelemmel a szemben és a tanár azt hiszi, hogy iszod a szavait (jelen esetben a nyekergést amit szakszóval operának neveznek). Mindig beválik! ;)

Egyébként a nyekergést leszámítva annyira nem volt szörnyű. A kissé bizarr hangulata és a különös ábrázolásmódok felkeltették a figyelmemet. Az alap sztori egyébként is bejövős, csak kár (szerncse?) hogy az utolsó szobákat már nem volt idő megnézni. Pedig végig csak arra vártam, mikor jön a 7. szoba A régi asszonyok terme, ahol Kékszakállú a halott feleségeit tartotta (?). Kíváncsi lettem volna miként hal meg Judit. Egy kis vérengzés mennyire cool lett volna *--* És akkor szimplán leszúrta volna katanával a Juditot egy menő vámpír csaj és a végén átölelte volna Kékszakállút olyan csábos pillantással és lenyalta volna a kardról a vért. *---* Befejezésként pedig egy kis orgona játék és őrült muhahahahahahhha :D Én így képzeltem el a végét. ^^

Na ennyi mára. 

Bye! 

És MUHAHAHAHAHAHAHHAAAA! :3

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

-

(Rencsó, 2011.12.01 17:39)

Jó kis vége lenne így x'DDDD

Amúgy ma én voltam hiperszuperboldog egy kis szófossásal megfűszerezve ^_____^
De fogalmam nincs,h mért vok boldog, csak úgy :D Mostanában sokszor van ilyen...hihi...:)

Re: -

(Kykky, 2011.12.02 22:20)

Na ugye? Egy kis horror *--*

Jó, ha az embernek olyan kedve van, h majd ki tudna csattani a boldogságtól :)

Re: Re: -

(Rencsó, 2011.12.02 22:31)

Amúgy én is szívesen ballagnék ilyen ruhában ♥ (bár talán fehérben ^____^)

Jaja, és a legjobb,ha nem tudod miért ^^

Re: Re: Re: -

(Kykky, 2011.12.02 22:43)

Mennyire menő lenne már :3 *-* És akkor az On/Off-tól valamelyik VK op szólna. *álmodozik*

Jah. Én valamikor csak ülök és elkezdek valamin röhögni. Igazából nem tudom, h min de jót nevetek :"D

Re: Re: Re: Re: -

(Rencsó, 2011.12.02 22:46)

jaja....áh *____*

Az a jó, úgy kell azt :D

Re: Re: Re: Re: Re: -

(Kykky, 2011.12.02 22:47)

Hihi :D

Jaja. Bár mostanában nem volt ilyen. De múltkor matek órán fogott el a röhögés, mert bevillant h Risa milyen hülye fejet tud vágni reggelente :")

Re: Re: Re: Re: Re: Re: -

(Rencsó, 2011.12.02 22:52)

x'D jó érdekes lehetett az a matek XD

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: -

(Kykky, 2011.12.02 22:56)

Az biztos. xD Vörös fejjel, orromat befogva ültem a padban X")

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: -

(Rencsó, 2011.12.02 22:58)

XD kár,h nem láttalak xD bár inkább nem, nem akarlak olyan állapátban látni :P

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: -

(Kykky, 2011.12.02 23:05)

xD Pedig a padtársam és az előttünk ülők is a fejemen röhögtek :"D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: -

(Rencsó, 2011.12.02 23:06)

XDDDD