Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy szuper nap :D Khmm... :$

2012.05.19

 

 A mai reggelem sem indult másképp, mint bármelyik szombati nap. Felkeltem, kajáltam és anyával elmentünk az állatkereskedésbe meg a ruhásboltba. Aztán ledőltem tv-t nézni, kész lett az ebéd, megkajáltunk és aludtunk egy kicsit. Majd 12:06-kor csörög a telefonom s természetesen felkelek a Mirai Nikki op 1-re. Annácka szól bele, hogy nincs-e kedvem kimenni a parkba, mert ugye a tegnapi sport rendezvény ma folytatódik és ér véget. Álmosan igent mondok, de Annácka kijelenti, hogy 12:15-re legyek a suli előtt. Azt nem vette számításba, hogy én messzebb lakom a sulitól, így eleve 10-15 perc, mire odaérek. Gyorsan átöltöztem, összepakoltam és suhantam. 12:18-ra értem oda. Tiszta menő vagyok, csak képzelem hogy néhzettem ki, amint futólépésben igyekszem árkon bokron keresztül a suliig. Ott nem vár senki, majd hívon Annáckát, s kiderül, hogy ők a kisparkban vannak. Jó, akkor spuri oda. Már a park előtt várnak Orszikával és Vaxival. Elkezdünk ping pongozni. Hát... nem az én sportom. Úgy megküldtem néha szegény labdát, hogy az csak úgy repült a messzeségbe. Én meg kereshettem, mint a bolond xDD Aztán meguntuk, mert ugye senki sem értett hozzá jobban, mint én csak ők leplezték ezt nem úgy mint szerénységem. :"D Nekem ez túl nyugodt sport. Na, de no problem, mentünk hátra a pályára teniszezni. Hát.... nem lesz sose a kedvenc sportom. Szintén úgy megküldtem a labdát, hogy a pálya másik végén landolt, pedig direkt jó messzire mentem a többiektől-akik a túloldalon voltak-, hogy ezzel is rövidítsem a hatalmas ütéseimet. Azt hiszem túl kicsi volt a pálya hossza, így annak a végére érkezett a labda és a nagy fűben alig találtuk meg. xDD Ezt is meguntuk egy idő után, Orszika meg lelépett a pasiával. Így Annáckával és Vaxival maradtam, de hamarosan Vaxi is elment. Ezután hintáztunk, beszélgettünk. Annácka éhes volt, bár nem akart otthagyni egyedül a padon, de mondtam neki, hogy nem gond. Nekem már igazán nem oszt, nem szoroz fél órányi egyedül lét. Óh, ha csak mindig ilyen rövid ideig kellett volna egyedül ücsürögnöm a napköziben a padon... Volt, hogy egész délután ott ültem, mert kiközösítettek. Jó, de az a múlt és most már 14 éves vagyok és ott ülök a kisparkba a színpad előtt. 

S szerintem már oly sokszor említettem nektek ŐT, aki mindig visszatér és ha látom vele álmodok (igen, hímneműről van szól xD). Annyiszor mondtam már magamban, hogy úgy sem lesz ebből semmi, csak megbántott... De amikor ott van, akkor az olyan jó. Először felment a színpadra, mert ő csinálta a zenét. Afféle dj. :D Mikor lejött a színpadról csak mosolygott, megkérdezte, hogy miért vagyok egyedül. Elmondtam. Elment. Visszajött, felment a színpadra, közben sandán rám mosolygott néha. Lejött, beszélgettünk, nevettünk egy kicsit és elment. Még egyszer visszajött és ismét felment, lejött és most is megállt előttem. És mos jön a meglepetés! LEÜLT MELLÉM!!!!!!!! :D Beszélgettünk egyet, aztán elment. 

Aztán látom, hogy jön egy cuki srác és egy minipónit vezet. Ott olvadtam el a helyszínen. Odamentem hozzá és elkezdtem a lovat simizni. Szivárványhányásom volt *-* Imádam :3 No, meg a gazdája se volt rossz... :$ :P Aztán visszajött Annácka és szegénynek 2 órán keresztül nyavajogtam, hogy nekem kell olyan srác... ló *w*  Ezután még megnéztünk pár bemutatót és hátra mentünk a páylára. Szegény Bándííí ott ült egyedül és mi letámadtuk. Jókat nevettünk azon az egoista bolondon és csatlakozott Gery is hozzánk. Huh... Annyi hülyeséget még senki nem hordott öszze, mint amennyit mi akkor és ott. xDDDD Aztán látok egy ismerős alakot. A srác az, akit folyamatosan zaklattam amikor a póniát vezetgette. Már nem volt nála. Amúgy elneveztem Szivárványhányásos srácnak x") Mondtam Annáckának, hogy ott a Szivárványhányásos srác. Erre rám köszön, hogy "Szia." Én is köszönök. xDD Jááj :$ Bár olyan ismerős volt, lehet láttam már valahol, csak azt nem hogy hol és mikor.. :| Egy darabig még ott lebzselt körülöttem, majd elment. Remélem találkozok vele még egyszer. :) 

Ezután hazajöttem. 7-re itthon voltam. Megkajáltam és kimentem anyáékhoz a kertbe és segítettem a krumpli közül kiszedegetni a gazt. Jól elfáradtam és aludtam egyet.

Úgyhogy iszonyat szupi napom volt :3 Bár lehet nem kellett volna ennyire részletesen beszámolnom mindenről, hisz kit érdekel ennyi rizsa. Na, mindegy. Ha már ennyit gépeltem akkor nem törlöm ki. 

RÖVIDEN ennyi. xD 

Oyasumi nasai minna-san! ^w^

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

:D

(Rencsó, 2012.05.20 12:16)

Jó,h ennyit írsz szerintem. Jó látni,h boldog vagy^w^

Re: :D

(Kykky, 2012.05.25 14:15)

Hát ezek szerint elolvastad a kisregényem xDD De akkor jó, ha jó xDD (na ezt megaszondtam xP)
Köszi ^__^ ♥