Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Én, mint Porondmester! xD

2012.01.06

 

http://www.csillagjelmez.hu/gallery2/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=6120&g2_serialNumber=3

Háj emberek! ^^ Végre itt a péntek, ami azt jelenti, hogy no suli és sok szunyi *-* :3

A cím talán kicsit furán hangozhat, viszont a ma kialakult szitu miatt szerintem pontosan rám illik a porondmester szerepe. De mi is ez a már emlegetett porondmester?

Gondolom, mindenki volt már cirkuszban vagy tv-ben látott már ilyet. Gyengébbek kedvéért egy bazi nagy sátorban sok ember számukra viccesnek tartott (mert szerintem rohadtul nem az x”D) előadást néz meg. A porondmester az, aki vezeti a műsort de ő maga külön számmal nem igazán rukkol elő. Viszont mindent ismer a színfalak mögött és előtt is. Karba tett kézzel élvezi a műsort és közömbös arckifejezéssel nézi végig egy elszállt artista utolsó fellépését, s egyben elbukását. Nevet a sok bohócon, akik azt hiszik viccesek de közben csak a gyerekeket kápráztatják el. Úgy pattognak jobbra balra mint a bolondok és színes öltözékekben, egy kiló smink alatt illegetik magukat a kedves publikumnak. Ez vagyok én, a porondmester. Az osztálytársaim a bohócok vagy a beképzelt artisták. Az iskola az én cirkuszom, s az eszem a fegyverem.

Nevetséges, hogy 14 éves lányok belekötnek a 12 évesekbe. Persze én sem szeretem a hatodikosokat, mert tényleg nagyon el vannak szállva, de azért 197 kommentes veszekedés a Facebookon mára felért nekem egy kötelező olvasmánnyal. Nem folytam bele, mert semmi közöm hozzá, szóval csak a háttérből néztem az eseményeket. Hogy miként csicskáz le egy nyolcadikos egy hatodikost, miként veszekednek értelmetlen dolgokon a neten (amihez külön értelmező kéziszótár kéne, mert kétszer is el kellett valamit olvasnom, hogy felfogjam vajon mit akarhatott ez jelenteni. Vagy csak kódolva írnak, de kajak nem értem :”D) és még sorolhatnám napestig.

Viszont be kell vallanom, iszonyatosan szórakoztat a szitu :”D Ráadásul mind a két felet elég jól ismerem és meglepő mennyire tudnak hazudni. Néha milyen jó is lenne beszólni valakinek, hogy:

(én):-Hol a könyv?

(xy):-Milyen könyv?! :O

(én):-Az, amiből a hazugságaidat olvasod ;D

Muhahahahahahhaha :))


Szóval csendes megfigyelőként tengetem magamat a saját cirkuszomban egy véget nem érő előadásban ami néha jó és egyaránt rossz is. Persze minden jónak vége szakad egyszer, de az előadás nem állhat le! Mindenki a helyére, felkészülni, ééééés KEZDÉÉÉS! (showtime!!! ;D )

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

:D

(Rencsó, 2012.01.06 22:08)

Én is szoktam ilyen veszekedéseket olvasgatni ismerősöknél, tök viccesek xD annyira hülyék,h már nevetnéke támad az embernek :D
am bocsi,h nem voltam kedden, de most egy ideig nem is leszek, mert elromlott ott a gép :/ illetve még használni tudom, de a biztonság kedvéért nem dugok be semmit,mert akkor elszáll :( +angol vizsgára is készülök,szal időm sincs sok. Utána meg neked felvételi...áh, remélem azért majd azután tudunk camozni :)

Re: :D

(Kykky, 2012.01.15 00:23)

Jaja. Ingyen szórakozás :D Semmi gond. Majd csak összejön egyszer... xD

Re: Re: :D

(Rencsó, 2012.01.15 09:11)

Ja, de remélem nem csak egyszer jön össze :D

Re: Re: Re: :D

(Kykky, 2012.01.15 11:28)

Én is ^^