Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Visszatérééés :D

2011.10.26

http://animethemes.net/data/media/36/Darker%20than%20Black%200005.jpg

Áhh de rég blogoltam! Már hiányzott, de mindig közbejött valami és sosem értem időben a gép elé, hogy dobjak egy bejegyzést, szóval most megejtem ezt is :))

Hát... mit is írjak.... rég volt már, hogy kitárulkoztam nektek. Áh tényleg! A fülem most lüktet mint állat, szóval eszembe is jutott, hogy mit akartam írni! xD Tegnap (2011.11.25.) kilövettem a bal és a jobb fülemet is. Félreértés ne essék, eddig is ki volt így már a jobba 3, a balba 2 fülbevaló van :D Igazság szerint a balba is 3 lenne, csak hát történt egy kis baleset.... khm... xD Most nem ijedtem meg a lövőpisztoly hangjától, de az kicsit rosszul esett, hogy a patron rászorult a fülbevalóra és a frissen kilőtt fülemről le kellett cibálni... :/ De köszönöm, egész jól megvagyok! :Đ Szóval most nem tudom, hogy melyik oldalamon feküdjek, mert nyomom a fülemet és fáj, háton meg nem tudok aludni, a hason szunya meg szóba se jöhet! 

Azért a 8/b most sem hazudtolta meg magát! Már azon folyt ofő órán a vita, hogy milyen legyen a ballagási ruhánk -.-" Hát igen elég nehéz helyzetben vagyunk, mert van egy bálna meg egy törpilla is az osztályba, így lesz még ebből vita. -.-"""" Nekem már annyira elegem volt ebből, hogy azt mondtam: "nekem mind egy, felőlem egy Tesco-s szatyrot is magunkra húzhatunk, csak hagyjátok már abba! XD"

Egy szóval zajlik az élet. Bár megint teli a pohár...

Az egyik szőkeség kitalálta, hogy a közép sulik fogadónapján buszozzunk be, és rityegjünk végig az egyik fiúiskolába, hogy az ő haverja mellét veregetve dicsekedjen rólunk.

1., WTF?! :O :@

2., SOHA!!!!

3., Na majd pont annak a srácnak... Aki csak úgy eldobott, és ráadásul még mindig reménykedem egy kicsit... NANEEEEEEE! 

Ez olyan mintha 5 csaj f**sz vadászatra menne (már bocs a kifejezésért!) egy fiú suliba. Hát normális az ilyen?! Ráadásul van barátja is.... -.-"

A másik dolog ami kiakaszt, az a rongyrázás. Elegem van abból, hogy mindenki többnek akar látszani, és annyira sokat gondol magáról, hogy az már szinte hihetetlen. Kérdezem én: Mi a fenének egy ilyen falusi iskolába Converse meg hasonló márkásabbnál márkásabb cuccokba járni, miközben az otthoni helyzet nem túl rózsás?! Miért ciki az, ha valaki CSAK Adidas cipőbe jár? :O Most komolyan... -.-"  Az meg a másik, hogy itt falun csak a sárban járkálsz, szóval meg sem éri, mert a szép új cipő tönkre megy. Meg azt sem bírom felfogni, hogy miért kell minden egyes hajszáladnak olyan egyenesen és rendezetten állnia, hogy az már a fizika törvényeit hazudtolja meg?! Miért baj az, ha göndör a hajam, csak egy sima csőgatyába és pólóba járok és van egyéniségem? Hiába próbálok beilleszkedni (immáron 11.éve, úgy gondolom nem csak velem lehet baj..) nem sikerül :/ Persze a látszat megvan, mindenki azt hiszi, hogy húh de jóban vagyok ezekkel a lányokkal, BFF stb. De megkérdezném őket mi a kedvenc filmem, zeném, színészem vagy színem, nem tudnák rá a választ. Meg ez a kispárna szerep is sok már.Persze, azért lennénk egymásnak, hogy meghallgassuk a másikat de ennek oda-vissza kellene működnie. Bármit próbálok mondani meg sem hallják, közbe szólnak vagy csak egy semmit mondó mosollyal közlik, hogy ahha... -.-" 

Nah de vidámabb téma! Holnaptól ŐSZI SZÜNEEEET! JUPPPÍÍÍÍ :D:D:D Áldom a tanárokat, hogy ilyenkor tartják meg azt a gyűlést ezért nekünk pénteken nincs suli (nem tudom nektek hogy van ez )! Annyira várom már a holnap 3 órát! (ekkor esek haza xD) Egy hétig visszatérek otaku módba és éjszaka non-stop nyomatom az animéket! *-* Most a Darker than Black van terítéken :3 Itadakimasuuuu XDXDXDD

Na mentem aluszkálni émbörök! Báááj és sájonáráááá! xD :)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

-

(Rencsó, 2011.10.27 20:57)

Nálunk hnap egész nap Halloween-e buli lesz :D
Jövő hét nekem is ebből fog állni ;)

Re: -

(Kykky, 2011.10.29 18:35)

Áhww *-* Milyen volt a buli? :D
Höhö :D Azt gondoltam XD Nah Darker than Black mindjárt kivégezve, és a Bakumanból sem sok rész van már. Ez már megszállottság :"D

Re: Re: -

(Renscó, 2011.10.30 10:27)

HUh,azt hosszú lenne ide leírni, de mindent összevetve jó :)
Hát..lehet xD Én Zero no tsukaima-t néztem egész héten :D Most jön a 2. évad *-* A sok véres/komoly anime után jól jön ez :D

Re: Re: Re: -

(Kykky, 2011.10.30 13:52)

Örülök hogy jó volt :D Remélem semmilyen vámpír nem harapott meg, mert te az én áldozatom vagy. Muhahahhaaa :D
Hmm... ismerősen hangzik a címe *Google-ben keresi* Jaaj tudom mi ez! Ezt én is megakarom majd nézni :3 Sztem a DTB után jól fog esni :D Alap dolog hogy az ember véres, harcolós anime után valami lágyabbat keres. Ez lehetne a Reky törvénye :D (Rencsó Kykky :P) Otaku társam ^w^
Muhhaaaaaahaaa :))

Re: Re: Re: Re: -

(Rencsó, 2011.10.30 16:01)

Oh,nem,aki a közelembe jött,nos, az már másodszorra halott ^^
Reky..jól hangzik ♥

Re: Re: Re: Re: Re: -

(Kykky, 2011.10.30 19:53)

xD Hehe. Másodszoraaa? Hát mi folyik abban az iskolában? :"D
Ugye? Szerintem is jó ^^ ♥

Re: Re: Re: Re: Re: Re: -

(Rencsó, 2011.10.30 20:24)

Hát én még úgy gondoltam,h ha vki vámpír vagy zombi avagy szellem,akkor más egyszer meghalt x'D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: -

(Kykky, 2011.10.30 21:25)

Jaaa leesett xD Nagyot koppant xDXD

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: -

(Rencsó, 2011.10.30 21:37)

XD sebaj,én így szeretlek :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: -

(Kykky, 2011.10.30 21:47)

:) Köszi ^^